Louis Poulsen fik hjælp til det kemiske arbejdsmiljø

Louis Poulsen har i starten af 2021 valgt at skifte over til Joblifes Dansk Kemidatabase, hvor de har et Service-abonnement.

Firmaet, der producerer designerlamper, har 450 ansatte, hvoraf ca. 200 er ansat i produktionen på fabrikken i Vejen, og de arbejder for at anvende så miljøvenlige malinger til især udendørsprodukterne

Louis Poulsen har valgt et Service-abonnement, hvor de bl.a. har en hotline, som de anvender til at hente kompetencer, som de ikke selv har internt. De har også tilkøbt et etikette modul, så det er nemt at printe ekstra etiketter, når de omhælder produkter til anden emballage.

De har desuden fra Joblife, der ejer Dansk Kemidatabase, fået bistand til en kemikortlægning, som har dannet baggrund for den kemisk risikovurdering, som Joblife bistår dem med på fabrikken.

” Alt registreres i Dansk kemidatabase, som vi netop har valgt, da den indeholder risikovurdering og fungerer fint i forhold til at vi får support fra Joblife. Et samarbejde der fungerer rigtigt godt

Thorbjørn Høyer, Director Operations Supply Chain.

Brug af Dansk Kemidatabase er forholdsvis nyt i firmaet, så den skal lige indkøres ordentligt, inden den bliver en del af hverdagen.

Ud over bistand til kemiområdet anvender Louis Poulsen bl.a. også Joblife til facilitering af deres arbejdspladsvurdering, APV.

Læs også om kemisk APVfarepiktogrammer, kemisk risikovurdering skabelon samt krav til kemisk risikovurdering.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk