Skal vi netværke?

Dansk Kemidatabase og Joblife faciliterer to netværk – et for og om Dansk Kemidatabase og et generelt om kemi for kemiansvarlige. 

Netværk - Dansk Kemidatabase

Online netværk for abonnenter af Dansk Kemidatabase 

Med et service eller service plus abonnement har du adgang til vores Dansk Kemidatabase-netværk.

Her kan du sparre med andre abonnenter fra forskellige virksomheder og brancher om forskellige kemiske problemstillinger, som opstår i hverdagen, gode løsninger, anvendelsen af Dansk Kemidatabase m.m.

Den kemiske facilitator bidrager med svar på spørgsmål om brugen af databasen og med vores samlede erfaringer på det kemiske område.

Netværksmøderne afholdes to gange årligt. Vil du være med?

Kontakt os på 30 10 96 30 for at høre mere om online netværk for abonnenter af Dansk Kemidatabase, næste mødedato samt om, hvordan du deltager.  

Generelt netværk for kemiansvarlige

Joblife facilitere et netværk for kemiansvarlige, som ønsker at sparre med andre, der har interesse for kemiske stoffer og produkter. 

Fokus på netværksmøderne er bl.a. strategier, metoder, værktøjer, praktiske løsninger, forebyggende tiltag og indsatser generelt på kemiområdet. 

Du får adgang til at sparre med vores erfarne og engagerede facilitatorer, som på hvert møde bistår med ny relevant lovgivning på kemiområdet. 

Netværksdeltagerne beslutter selv emnerne til hvert netværksmøde. Konkrete eksempler på emner kan være: kemiske risikovurdering, værnemidler, affald, farligt godt, sikkerhedsdatablade og opbevaring/håndtering af kemikalier. 

Netværksmøderne afholdes fire gange årligt, og der betales et årligt netværks-gebyr.  

Du kan læse mere på Joblifes hjemmeside her.

Kontakt os på 30 10 96 30 for at høre mere om netværket for kemiansvarlige, næste mødedato samt om, hvordan du kommer med.  

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Hvad får du i Dansk Kemidatabase?

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 18.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk