Uddannelse

Uddannelsestilbud målrettet abonnenter i Dansk Kemidatabase samt generelt om arbejdsmiljø

Uddannelse i kemisk risikovurdering

Deltagerne klædes på til at foretage en kemisk risikovurdering på virksomheden med anvendelse af risikovurderingsmodulet i Dansk Kemidatabase.

Formålet med en kemisk risikovurdering er at kortlægge, hvor og hvordan medarbejderne kan blive udsat for farlige kemikalier, så virksomheden kan fjerne eller forebygge risikoen.

På uddannelsen gennemgås følgende emner

  • Hvad er en kemisk risikovurdering, og hvornår skal den laves?
  • Hvilke vurderingselementer skal indgå?
  • Hvor findes oplysningerne i Dansk Kemidatabase?
  • Hvordan kan risikovurderingen bruges, og hvor tit skal den revideres?
Uddannelser i Joblife

Uddannelser i Joblife

Dansk Kemidatabase er en del af Joblife A/S, som udbyder en række uddannelser om arbejdsmiljø og herunder kemi.

Vi udbyder de lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser, arbejdsmiljøkoordinatoruddannelser samt en række andre uddannelser, som bl.a. kan være supplerende uddannelser til arbejdsmiljøorganisationen.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Hvad får du i Dansk Kemidatabase?

I får overblik og adgang til 17.000 produkter med instruktioner og sikkerhedsdatablade samt værktøjer til kemisk risikovurdering, redskab til substitution, adgang til vore kemikere og ekstra moduler m.v

Uddannelser
og kurser

Dansk kemidatabase afholder løbende relevante kurser, og Joblife, som ejer Dansk Kemidatabase, tilbyder en lang række af uddannelser om fysisk og psykisk arbejdsmiljø og herunder også kemi.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?