Kerry Intrediens

Kerry har sat kontrol af stinkskabe og punktudsug i system

Kerry Ingredients & Flavours Ltd beliggende i Glamsbjerg på Fyn har flere stinkskabe i deres laboratorier samt procesudsug, bl.a. på værkstedet. Disse fungerer alle som forebyggende foranstaltninger, så medarbejdere beskyttes mod kemisk eksponering under udførslen af diverse arbejdsopgaver.

Kerry får alle deres stinkskabe og punktudsug kontrolleret én gang årligt af seniorkonsulent Kia Hundebøl, Civilingeniør i Kemi, for at sikre en tilstrækkelig ydeevne og beskyttelse af deres medarbejdere.

”Erfaringsmæssigt kan eksempelvis lufthastigheden i tragten af procesudsug falde fra år til år, selvom anlæggets indstillinger ikke er justeret”

Seniorkonsulent, Kia Hundebøl

Hvis ydeevnen af stinkskabe og procesudsug ikke regelmæssigt kontrolleres, så det sikres, at de er i stand til at fjerne forureninger tilstrækkeligt, giver det medarbejderne en falsk tryghed, da de alligevel vil blive eksponeret for kemiske stoffer i større eller mindre grad”, fortsætter Kia Hundebøl.

Derfor er den årlige kontrol af stinkskabe og procesudsug et godt tiltag hos Kerry Ingredients & Flavours Ltd, ift. at skabe og bibeholde en sikker arbejdsplads for medarbejderne.

Læs også om kemisk APV, krav til kemisk risikovurdering og kemisk risikovurdering skabelon her på siden.

Læs vores artikel: Farepiktogrammer og farlige produkter – Forstå etikkerne

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?