Kom på webinar

Vi afholder løbende webinarer om kemirelaterede emner. Er I interesseret i at få en intro til vores løsning, så er “Introduktion til Dansk Kemidatabase”, et godt sted at starte.

Webinar Dansk Kemidatabase

Kemisk risikovurdering i Dansk Kemidatabase

Deltag i vores gratis webinar, hvor vi introducerer Dansk Kemidatabase som værktøj til udarbejdelse af de kemiske risikovurderinger. På webinaret vil vi samtidigt gennemgå formålet og give jer en praktisk tilgang til arbejdet med de kemiske risikovurderinger.

Vi viser også, hvordan substitution nemt kan håndteres i systemet, samt hvordan instruktionsmateriale og sikkerhedsdatablade let kan tilgængeligøres via Dansk Kemidatabase. Få et overblik over vores abonnementstyper og tilkoblingsmuligheder, som gør det muligt at skræddersy et eventuelt abonnement

Få styr på virksomhedens kemiske minimumsforpligtigelser

Få styr på virksomhedens kemiske minimumsforpligtigelser

Langt de fleste danske arbejdspladser har kemiske produkter stående til anvendelse af en eller anden art – lige fra den store tank med ætsende rengøringsmiddel på produktionsvirksomheden, til smøremiddel på værkstedet eller håndsprit og whiteboard cleaner på kontoret.

Når der findes kemiske produkter på virksomheden, er der en række minimumsforpligtigelser i forhold til det kemiske arbejdsmiljø som arbejdsgiveren skal overholde bl.a.:

  • Opdaterede sikkerhedsblade – krav og dokumentationspligt
  • Kemisk risikovurdering – hvornår, hvordan og hvor meget
  • Instruktion og oplæring – hvad,  hvem og hvordan


Har I styr på de kemiske forpligtigelser?

Hør også om vores kemistyringssystem, Dansk Kemidatabase, og hvordan det hjælper jer med at leve op til de kemiske forpligtigelser.

Deltag i vores gratis webinar

Introduktion til Dansk Kemidatabase og nye funktioner

Få en gennemgang af Dansk Kemidatabases funktioner og se, hvordan de anvendes til at lette arbejdet med de kemiske produkter. Se eksempler på instruktioner, kemiske risikovurderinger og se, hvordan systemet anvendes til arbejdet med substitution. 

På webinaret vil nye funktioner også blive præsenteret.  

Webinaret er for nyansatte medarbejdere hos abonnenterne samt for alle andre, der ønsker en brush up i brugen af databasen.

Nyt om kemi

Bliv opdateret på aktuelle emner, herunder eventuelle lovgivningsmæssige ændringer på det kemiske arbejdsmiljøområde.

Der er mulighed for at være i dialog med vores kemiker, der holder webinaret. 

En nem måde altid at være opdateret på gældende lovgivning samt aktuelle erfaringer på vores 2 årlige webinarer om nyt om kemi.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Hvad får du i Dansk Kemidatabase?

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 18.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?