Gratis webinarer for abonnenter

Vi holder løbende webinarer om “Introduktion til Dansk Kemidatabase”, der er for alle abonnenter samt om “Nyt om kemi”, der er for Service-abonnenter og Service Plus-abonnenter

Webinar Dansk Kemidatabase

Dansk Kemidatabase – introduktion til nye abonnementstyper og fordele

Dansk Kemidatabase lancerede den 10. juni to nye abonnementstyper samt en lang række ekstra muligheder i Dansk Kemidatabase. Deltag i vores gratis webinar og hør mere om disse abonnementstyper og få samtidig en guidet tur rundt på Dansk Kemidatabases nye forside.

Nyt om kemi

Bliv opdateret på aktuelle emner, herunder eventuelle lovgivningsmæssige ændringer på det kemiske arbejdsmiljøområde.

Der er mulighed for at være i dialog med vores kemiker, der holder webinaret. 

En nem måde altid at være opdateret på gældende lovgivning samt aktuelle erfaringer på vores 2 årlige webinarer om nyt om kemi.

Introduktion til Dansk Kemidatabase og nye funktioner

Få en gennemgang af Dansk Kemidatabases funktioner og se, hvordan de anvendes til at lette arbejdet med de kemiske produkter. Se eksempler på instruktioner, kemiske risikovurderinger og se, hvordan systemet anvendes til arbejdet med substitution. 

På webinaret vil nye funktioner også blive præsenteret.  

Webinaret er for nyansatte medarbejdere hos abonnenterne samt for alle andre, der ønsker en brush up i brugen af databasen.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Hvad får du i Dansk Kemidatabase?

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 17.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?