Guides

Se vores forskellige og gratis guides her og bliv inspireret til, hvordan I overholder gældende krav og lovgivning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Guides

Guide – Substitution

I denne guide hjælper vi dig til effektiv forebyggelse i forbindelse med håndtering af kemiske produkter. Vi kommer omkring substitution og STOP-princippet, der kan sikre et mere sikkert arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Download guide
Guides

Guide – Gravide og ammende

Guiden omhandler gravide og ammendes kemiske arbejdsmiljø. Derudover behandles den kemiske risikovurdering, gravid APV’en, udarbejdelse af en gravidpolitik samt de gravide og ammendes generelle arbejdsmiljø. Guiden indeholder desuden en skabelon til en gravid APV.

Download guide
Guides

Guide – Målinger

I forbindelse med udarbejdelsen af den kemiske risikovurdering kan der opstå en række tvivlsspørgsmål, fx ved en vurdering af de forebyggende foranstaltningers virkning og dermed effektivitet. I disse tilfælde kan de være relevant at afklare eventuel tvivl ved anvendelsen af målinger. Guiden kommer bl.a. omkring, hvornår man anvender målinger, typer af målinger og anvendelsen af grænseværdier i forbindelse med udarbejdelsen af den kemiske risikovurdering.

Download guide
Guides

Guide – Farligt gods

Farligt gods er produkter, som udgør en akut fare for enten mennesker eller for miljøet, hvis der sker et uheld under transporten af dem. Vidste du at helt almindelige produkter som trykflasker og sprayflasker samt sure og basiske rengøringsmidler er omfattet af regler for farligt gods? Guiden giver dig en indflyvning til, hvad farligt gods er, hvilke regler der gælder, hvilke roller man kan have m.m.

Download guide
Guides

Guide – Sikkerhedsdatablade

Det kan være svært at overskue et sikkerhedsdatablad! Hvilke punkter er vigtige, hvad skal man kigge efter, hvor skal man være særligt opmærksom, hvad kan man forlange af sin leverandør og hvad er vores erfaringer med sikkerhedsdatablade?

Alt dette forsøger vi at svare på i vores nye guide!

Download guide

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk