Hjørring Kommune

Et værdifuldt system

I Hjørring Kommune er der forskel på, hvor meget kemi der anvendes indenfor de forskellige områder af kommunen, men lovgivningen og de mange regelsæt, der skal overholdes, er den samme.

Dansk Kemidatabase håndterer det hele og er et værdifuldt redskab for medarbejderne og MED/arbejdsmiljøgrupperne til at holde styr på de vidt forskellige kemiske produkter, der anvendes på kommunens arbejdspladser.

”Dansk Kemidatabase er et værdifuldt redskab for kommunen til at holde styr på kemien”

Arbejdsmiljøchef, Kurt Larsen

Hjørring Kommune har et Service Plus abonnement, der blandt andet betyder, at Dansk Kemidatabase sikrer, at de tilknyttede sikkerhedsdatablade er opdaterede og kvalitetssikrede.


Hjørring kommune er den næststørste kommune i Nordjylland og har omkring 5100 medarbejdere, der, på ca. 160 lokationer/P-numre, arbejder indenfor mange forskellige brancher og områder, som fx teknik og miljø, vej & park, skoler, børne- og fritidsinstitutioner, ældre- sundhed og handicap samt tandlægeklinikker.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk