Lægdsgaard ApS laver kemisk risikovurdering ved nedrivningsopgaver

Lægdsgaard ApS, som arbejder med miljøsanering og nedrivning, har haft gang i kemisk risikovurdering af arbejdsprocesser, som er et lovpligtigt krav. 

Lægsgaard ApS har opdelt alle typer af arbejdsopgaver, der relaterer sig til nedrivning, i kategorier efter mulig eksponering, og der er lavet APV på de forskellige opgavetyper, frem for at lave en APV for hver enkelt opgave. Det betyder i praksis, at de nu har 11 APV’er, der dækker de typer af nedbrydningsopgaver, som virksomheden arbejder med, hvilket er under det halve af de forskellige arbejdsopgaver, der er i deres portefølje.

Lægdsgaard ApS har benyttet Dansk Kemidatabase til deres kemikalieinstruktioner og kemiske risikovurderinger. I databasen er et modul, hvor kemiske risikovurderinger kan udføres på en overskuelig måde med hjælpetekster til at gøre udfærdigelsen lettere og fyldestgørende.

Læs også om kemisk APV, kemisk risikovurdering skabelon og krav til kemisk risikovurdering.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?