Få supplerende hjælp til kemisk risikovurdering

I arbejdet med en kemisk risikovurdering, kan der opstå tvivl om, hvorvidt medarbejderne kan være udsat for problematiske stoffer i forskellige arbejdsprocesser. Det kan vores kolleger hos Joblife a/s hjælpe med at afklare og afhjælpe. Joblife kan også hjælpe din virksomhed i mål med en Biologisk APV.

Få styr på virksomhedens kemiske minimumsforpligtigelser

Få klarhed om arbejdsprocesser – og hjælp til at eliminere problemer
I arbejdet med at udarbejde en kemisk risikovurdering, kan der opstå tvivl om, hvorvidt dine medarbejdere er udsat for problematiske stoffer i form af bl.a. støv, dampe og gasser i forskellige arbejdsprocesser.    

Det kan vores kolleger i Joblife hjælpe med at afklare. De gennemfører bl.a. luftmålinger og kontrol af udsugningsanlæg og stinkskabe. Hvis der er behov for det, hjælper Joblifes eksperter med at foretage de nødvendige forbedringer, så din virksomhed beskytter medarbejderne og miljøet på optimal vis. 

Få flere informationer hos vores kolleger i Joblife
Problemer med indeklimaet?
Læse mere her.

Information om luftforurening. 

Information om ventilation.

Information om stinkskabe.

Uddannelser og kurser, der klæder din arbejdsmiljøorganisation og andre medarbejdere på til at gennemføre en kemisk risikovurdering.
Læs mere her.

Gennemfører din virksomhed sideløbende en kemisk risikovurdering og en biologisk APV, kan Joblife hjælpe.
Læs mere her.

Læs også om kemisk risikovurdering skabelon og kemisk APV.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Overblik over
17.000 produkter

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 17.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk