Dansk Kemidatabase skaber overblik og løfter ansvaret for Smurfit Kappa

Smurfit Kappa, der producerer papirbaseret emballage, bruger Dansk Kemidatabase i hverdagen til at have overblik over sine kemiske produkter, samt hvad kasseres og udskiftes. 

Samarbejdet er godt, der er god kommunikation mellem parterne. De er gode til at gøre opmærksomme på regler, som berører virksomheden og give besked, hvis der er kemikalier, der kræves handling på.

Frederik Hvelplund, Quality and Enviroment Coordinator

Den sikrer også deres ansvar i forhold til ikke at have REACH-relaterede kemikalier på fabrikkerne. 

Virksomheden har ingen specielle branchespecifikke udfordringer, men står i samme situation, som så mange andre i forhold til love/regler, der skal overholdes. 

Smurfit Kappa har 450 medarbejdere fordelt på 5 fabrikker, hvoraf de 266 medarbejdere er på fabrikken i Kolding, hvor kemiingeniør Frederik Hvelplund er Quality and Enviroment Coordinator. Han fortæller om deres abonnement af Dansk Kemidatabase:

Vi har serviceabonnementet for ikke selv at skulle stå for at opdatere vores sikkerhedsdatablade. Myndighedslisterne giver et overblik over farlige kemikalier, eller kemikalier der kræver ekstra opmærksomhed på fabrikken.

Smurfit Kappa har valgt Dansk Kemidatabase, da virksomheden i forvejen samarbejder med Joblife på flere områder, og derfor gav det mening kun at have en leverandør.

 

Læs også om kemisk risikovurdering skabelon, sikkerhedsdatablad, arbejdspladsbrugsanvisning samt kemisk risikovurdering.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?