Dansk Kemidatabase gør det nemt og sparer tid hos BlueKolding

BlueKolding har et serviceabonnement, som giver dem overblik over de forskellige typer kemi, som de anvender, og de kan altid får hurtig hjælp, hvis de har behov.                                          

Vi har et service-abonnement i Dansk Kemidatabase, da det er nemt for os –
det sparer tid. Og vi kan altid få hurtigt hjælp, hvis vi har behov. 
Vi har købt etiketmodulet til, da vi laver fortyndinger mm på laboratoriet, og hvis vi omhælder noget kemi, så er det nemt at hente etiketten og sætte på flasken = det sparer tid. Vi har valgt Dansk Kemidatabase, da det for os var vigtigt, at alle nemt kunne tilgå databasen. At det er nemt at søge på kemikalier, og at der er hurtig hjælp, hvis vi har behov for det.

Karin Refsgaard, Miljø- og arbejdsmiljøchef

Blue Kolding, der håndterer spildevand, har ca. 50 medarbejdere. Virksomheden anvender mange forskellige typer kemi i hverdagen, og Dansk Kemidatabase giver dem overblik over de forskellige typer, som anvendes.

Blue Kolding anvender mest databasen, når der starter nye medarbejdere, hvor der bliver kigget i databasen. De erfarne medarbejdere har styr på den kemi, som de anvender i hverdagen, og hvordan det skal anvendes. 

Karin Refsgaard er generelt tilfreds med samarbejdet med kemikerne bag Dansk Kemidatabase: Samarbejdet fungerer fint, vi får altid hurtigt svar, når vi har et spørgsmål.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk