Sikkerhedsdatabladene har fået nyt format – hvad betyder det for dig?

Skæringsdatoen for sikkerhedsdatabladenes nye format og indhold er d. 31. december 2022!

I den mellemliggende periode har leverandørerne af kemi haft tid til at udarbejde nye sikkerhedsdatablade for deres kemiske produkter. Sikkerhedsdatabladene skal nu bl.a. indeholde informationer om evt. indhold af hormonforstyrrende stoffer. Det er disse sikkerhedsdatablade, som du nu skal have indhentet til virksomheden. 

Hvad betyder det så for dig?

Har din virksomhed kemiske produkter stående, medfører ændringerne i sikkerhedsdatabladene opgaver for dig. Du skal nemlig have: 

  • Tjekket op på om jeres sikkerhedsdatablade er af det nye format (i mail nummer 2 beskrev vi hvordan du tjekkede dette) 
  • Indhentet nyeste sikkerhedsdatablade, hvor det er nødvendigt 
  • Tjekket op på om eventuelle kemiske risikovurderinger skal opdateres ud fra de nyeste sikkerhedsdatablade 


Med et Service eller Service Plus abonnement på Dansk Kemidatabase slipper du for selv at holde jeres sikkerhedsdatablade opdaterede. Vi opdaterer dit instruktionsmateriale og giver dig besked om eventuelle ændringer. Ændringerne tydeliggør vi vha. vores stjernemarkering – læs mere om denne funktion HER
 

 

Jeg er i tvivl - hvilket abonnement har vi?

I kan nemt tjekke hvilket Dansk Kemidatabase abonnement jeres virksomhed har, samt hvilke fordele dette abonnement indeholder (som standard). På denne måde er det nemt for jeres virksomhed at holde jer ajour og benytte jer af jeres fordele.

Du kan se jeres abonnementstype ved siden af knappen ”Log ud”: 

Hvis I trykker her, linkes I desuden over på Dansk Kemidatabases menu ”Abonnement”, så I kan læse om vores standardabonnementer ”Gratis”, ”Basis”, ”Service” og ”Service Plus” og se hvilke fordele de indeholder. 

Har I et andet abonnement end vores 4 standardabonnementer, vil dette dog ikke fremgå på vores hjemmeside.

Ønsker du at vide mere om Dansk Kemidatabase eller en gennemgang af dit eksisterende abonnement, så book et uforpligtende møde med en af vores kemikere:

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk