Tegn et Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Lær os at kende – helt gratis
I Dansk Kemidatabase ønsker vi at bidrage aktivt til et sikkert kemisk arbejdsmiljø i alle virksomheder. Har din virksomhed ikke tidligere været kunde hos os, tilbyder vi derfor et Gratisabonnement.

Gratisabonnementet er for virksomheder med op til 10 kemiske produkter, der selv administrerer sikkerhedsdatablade, instruktioner og kemiske risikovurderinger.

Med Gratisabonnementet kan du oprette én bruger og ét arbejdssted, og du kan frit benytte vores værktøjer til udarbejdelse af kemiske risikovurderinger.

I abonnementsperioden lærer du os bedre at kende og får et godt indblik i de mange fordele, du kan opnå, ved at tegne et af vores abonnementer. 

Kontakt os på [telefonnummer] eller [danskkemidatabase@joblife.dk] og hør mere om vores gratis prøveabonnement – og hvordan du kommer i gang.

Hvad vil du herfra?

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.