Mød vores kemiker – Kia

Vores kemiker Kia Hundebøl, Civilingeniør i kemi, har rollen som hus-kemiker hos en række virksomheder.

Ansvaret for kemien og det kemiske arbejdsmiljø er i mange organisationer overladt til en eller få medarbejdere. Det kan dog knibe med de tidsmæssige ressourcer, og hvis man er få eller alene om et arbejdsområde, kan der også være brug for en sparringspartner, så ”plejer” ikke helt tager over. Den sparringspartner – det er Kia.

Det er en fordel, hvis denne sparringspartner også ”kender huset”, både hvad angår anvendelsen af de kemiske produkter, arbejdsopgaver- og processer, arbejdsgangene, kulturen med mere. Kia kommer hjemmevant rundt på virksomhederne og grundet sit kendskab til netop dem, kan hun være mere end en rådgiver – hun kan være den eksterne kemi-kollega.

Kia fortæller:

Jeg kommer på mange forskellige virksomheder i dagligdagen. På mange er jeg tilkaldt, fordi en enkelt opgave skal løses, og så kan der gå noget tid, inden jeg kommer der igen. På virksomhederne, hvor jeg har rollen som huskemiker, er jeg i løbende dialog med virksomheden. Det er givende for mig, ikke kun at løse en enkeltstående opgave, men også se løsningen implementeret og virke i dagligdagen.

Min fornemmelse er, at min løbende kontakt giver mine ”kolleger” på virksomheden tryghed – altså det at have en fast kontaktperson giver tryghed. Og det tætte samarbejde gør, at opgaverne kan løses mere effektivt. Vi kender jo hinanden og jeg har en god forståelse af, hvad der virker for dem.”

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?