Har du kolleger eller medarbejdere, som skal have en tidlig julegave?

Måske en kapitel 1.3 uddannelse, som afholdes d. 5. december kl. 9-12

Alle som er involveret i transport af farligt gods skal have en kapitel 1.3. uddannelse, uanset om mængden af farligt gods håndteres efter det fulde ADR-regelsæt eller efter reglerne for begrænset mængde, undtaget mængde eller frimængde. Så det er ikke kun en god gave – det er også et lovkrav, som rigtigt mange virksomheder er omfattet af. 

Den eneste undtagelse er faktisk, hvis man kører med mindre mængder farligt gods med henblik på selv at bruge det på den adresse, som man kører til (populært kaldet Montørreglen). 

Man er involveret i transporten, når man klassificerer, påfylder, pakker, mærker, læsser, afsender, transporterer og aflæsser farligt gods samt udfylder transportdokumenter eller bestiller transporten af farligt gods. 

Kurset består af en grunduddannelse, en funktionsspecifik uddannelse og en sikkerhedsuddannelse som defineret i ADR – men bare rolig, uddannelsen behøver ikke tage mere end 3 timer, og så kan den endda tages online hos os.  

Er du i tvivl om jeres virksomhed har medarbejdere, som skal have en kap. 1.3 uddannelse, så kan tvivlen fjernes ved at læse med her:

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk