Træt af ”røde” opfølgningsdatoer for dine kemiske risikovurderinger?

Så er du ikke den eneste.

For de kemiske risikovurderinger er udarbejdet, hverdagen rammer, og pludselig er der gået 3 år, og de SKAL revideres. Din dårlige samvittighed synliggøres bl.a. med de røde opfølgningsdatoer på dine kemiske risikovurderinger i Dansk Kemidatabase.

 

Med tilkøbet, ”et årligt besøg fra din eksterne kemi-kollega”, er der tale om at få en årlig tilbagevendende hjælp fra os. Du kan enten abonnere på en halv dag eller hel dag. Vi holder øje med, hvornår det igen er tid til et besøg, kontakter dig og får en dato i kalenderen. Herefter kan du sætte kaffe på kanden, trække vejret dybt og slappe lidt af, indtil vi kommer et smut forbi, og vi sammen får styr på nogle af dine hængepartier.

Tilkøbet, ”et årigt besøg fra din eksterne kemi-kollega”, kan ikke KUN bruges til at revidere de kemiske risikovurderinger. Fokus under dit årlige besøg sætter vi sammen, men eksempler på nogle af de mest populære emner for besøgene er bl.a. også gennemgang af de kemiske produkter på hylderne (stemmer de overens med det, som er i Dansk Kemidatabase?), substitution (har du problematiske produkter, som med fordel kan erstattes til andre?), revision af eksisterende kemiske risikovurdering eller udarbejdelse af nye.

Interesseret i at høre mere om denne kemiske livline?

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk