Nyt ekstra modul, der håndterer standardsætninger

Der er mange måder at håndtere de lokale informationer i instruktionerne. Ud over fritekstfelterne er der mulighed for at lave standardsætninger, som man vil kunne vælge i de tilhørende felter.

Det er nu også muligt for at tilkøbe et ekstra modul ”Default standardsætninger”, hvor man kan lave sine egne default-sætninger, som altid automatisk kommer ind i de tilhørende felter i instruktioner, der findes og gemmes fra Totallisten.

Der skelnes imellem globale og lokale default-sætninger, som hhv. kommer på alle instruktioner og på instruktioner på et specifikt arbejdssted. Dette kan kombineres, da Dansk Kemidatabase først søger efter en lokal default-sætning, før den tilføjer en global default-sætning.

Hvis man er lidt kreativ, så vil man kunne dække alle de lokale informationer ved at bruge disse default-sætninger og derved ikke fremover skulle tilføje dem til nyoprettede instruktioner.

Nyt ekstra modul, der håndterer standardsætninger

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk