Ny guide – Opbevaring af kemi på byggepladsen

Der skal både være fokus på kemi, når produkter håndteres, og når produkterne skal opbevares! 

På faste arbejdspladser er håndteringen og opbevaring af kemien mere forudsigelig, og det er dermed nemmere at indrette sig sikkert ift. ventilation, spildbakker, skiltning m.m., når arbejdspladsen er den samme. 

Men hvad med de dynamiske og omskiftelige arbejdspladser – fx byggepladserne? Her kan både være forskel på de anvendte kemiske produkter, arbejdsopgaver (afhængig af projektet) og medarbejderne, da arbejdsstedet er omskifteligt. Så hvordan indretter man sig simpelt og sikkert på den omskiftelige arbejdsplads ift., fx at undgå sammenblanding af produkter, undgå spild, imødekomme krav ift. skiltning, brug af spildbakker m.m. 

I vores nye guide ”Opbevaring af kemi på byggepladsen” kommer vi med fif til, hvordan I overskueligt og simpelt opbevarer de kemiske produkter sikkert på byggepladsen. 

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk