Ny guide om biologisk APV

Når der på virksomheden er medarbejdere, som arbejder med eller kan blive udsat for biologisk påvirkning, skal der udarbejdes en biologisk APV. Afhængig af opgavetyperne og hvilken branche din virksomhed tilhører, findes der forskellig biologisk påvirkning, som resulterer i et behov for udarbejdelsen af den biologiske APV.

På nogle arbejdspladser arbejdes der direkte med mikroorganismer, enten i form af håndtering, udvikling eller fremstilling af produkter og materialer. Men der er også flere arbejdspladser, hvor man kan komme indirekte i kontakt med sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

Er du i tvivl, om du er omfattet af kravet om biologisk APV, hvornår der skal udarbejdes biologisk APV, hvad der skal med i denne APV, hvordan du kommer i gang med arbejdet, OG mangler du et skema til den biologiske APV? Så tøv ikke med at downloade vores nye guide – guiden til den biologiske APV.

Guide Biologisk APV

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?