Netværksmødet for kemiansvarlige sætter dagsordenen

Vi faciliterer to forskellige keminetværk. Et for abonnenter og et for kemiansvarlige.

Netværk for abonnenter i Dansk Kemidatabase
Et netværk med to årlige onlinemøder som Dansk Kemidatabases Service- og Service Plus abonnenter har gratis adgang til. Her bruges Dansk Kemidatabase som værktøj og udgangspunkt for møderne. Er du Service eller Service Plus abonnent har du altså rig mulighed for at blive inspireret af netværkets andre medlemmer, samt at få solid kemisk arbejdsmiljøsparring fra en kemiker som en del af dit abonnement.

Netværk for kemiansvarlige
Er man ikke abonnent på Dansk Kemidatabase har man også mulighed for at være medlem på vores andet keminetværk – nemlig netværket for kemiansvarlige. Her har vi fire årlige møder, som er skiftevist med fysisk fremmøde eller online afholdelse. Begge netværk faciliteres i øvrigt af vores kemiingeniør og seniorkonsulent, Kia Hundebøl.

Netværket for kemiansvarlige var i forbindelse med sidste møde på studietur hos en af netværksmedlemmerne, hvor netop denne virksomheds anvendelse af kemi blev introduceret og drøftet. Netværksmedlemmerne sætter selv dagsordenen fra møde til møde.

Kia Hundebøl fortæller: ”Dagsordenen sættes af netværksmedlemmer selv. Den er typisk præget af både dagligdagens kemiopgaver, men også udefrakommende kemipåvirkninger i form af lovgivning, kundekrav, kampagner og tilsyn. Der kommer derfor kontinuerligt nye inputs til både den daglige håndtering af kemien, men også den strategiske tilgang til kemistyringen.

Næste mødes dagsorden er allerede klar og kommer bl.a. til at indeholde:
– Ny lovgivning
– Hvordan udarbejdes den gode kemiske risikovurdering og hvordan kvalitetssikres den?
– Pesticider – håndtering af forbud og krav.
– Mærkning af farligt affald, herunder sortering af laboratorieaffald i gruppe Z.

Dato for næste netværksmøde for kemiansvarlige er d. 12. juni kl. 9-12 og afholdes online, imens næste onlinemøde for Dansk Kemidatabases Service og Service Plus abonnenter som vanligt afholdes online d. 11. juni kl. 13-15.

Læs mere om vores netværk.

csrd

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk