Mød vores kemiker – Thomas

Vores kemiker Thomas Poulsen, Cand.scient. i kemi har særligt fokus på arbejdet med kemiske produkter på virksomheder, og de minimumsforpligtigelser, der følger med, når virksomheder har kemiske produkter.

Thomas’ rådgivning gives på baggrund af hans virke med 10-års erfaring som arbejdsmiljørepræsentant inden for det kemiske område samt hans nuværende stilling som arbejdsmiljørådgiver.

Thomas fortæller:

”Kemiske produkter findes på rigtige mange virksomheder. Mange betragter dog kemiske produkter som noget, der enten kommer i store dunke eller tankvogne, men det omfatter også fx. smøremidler, spraydåser og rengøringsmidler. For at en virksomhed sikrer et godt og trygt arbejdsmiljø ved arbejde med de kemiske produkter, er der en række minimumsforpligtigelser, som virksomheden er underlagt, når de hjemtager kemiske produkter. Overholdelse af disse forpligtigelser sikrer, at alle virksomhedens medarbejdere har de nødvendige informationer. På den måde ved de, hvordan de skal arbejde sikkert med netop de kemiske produkter, som de håndterer i hverdagen.”

Mød en kemiker

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk