Kender du alle måder, hvorpå du kan tilgå Dansk Kemidatabase?

Logger du på din computer, hver gang du vil tilgå Dansk Kemidatabase?  For det behøver du faktisk slet ikke!

Der er nemlig rigtigt mange andre måder, hvorpå du, dine kolleger eller medarbejdere kan tilgå både sikkerhedsdatablade, kemiske risikovurderinger, instruktioner m.m. i Dansk Kemidatabase!

Kender du dem alle?

Webinar om tilgængelighed

Hvis ikke, så gennemgår vi dem i det nedenstående. Vil du derimod gerne have det vist, så sætter vi fokus på netop tilgængeligheden af Dansk Kemidatabase i din hverdag på næste webinar ”Introduktion til Dansk Kemidatabase og nye funktioner” som afholdes d. 27. september kl. 9.30-11.30.

Web-app

Du kan bl.a. tilgå Dansk Kemidatabase via vores web-app løsning! Via denne løsning ligger Dansk Kemidatabase på din telefon, lige som alle dine andre apps. På den måde er Dansk Kemidatabase altid der, hvor du er!

SSO - Single sign on

Er du træt af at starte hver morgen med at logge ind i diverse it-systemer med dine forskellige brugernavne og passwords, og bruger du som administrator i Dansk Kemidatabase desuden tid på at nulstille passwords eller inaktivere gamle brugere i Dansk Kemidatabase, som ikke længere arbejder i din virksomhed?

Så kan tilkøbet SSO måske være noget for dig.

Ved hjælp af SSO (Dit windows login) kan du logge ind i flere systemer, herunder Dansk Kemidatabase, på én gang – altså uden af skulle taste separate loginoplysninger for hvert system.

Funktionen virker for alle brugere, som logger ind fra jeres domæne – det vil sige for alle ansatte, som har en aktiv mail i jeres virksomhedsnavn.

Når en medarbejder stopper i jeres virksomhed, og deres mailadresse inaktiveres, så virker SSO ikke længere for dem.

QR-koder

I Dansk Kemidatabase kan du lave QR-koder som medarbejderne kan bruge til at tilgå både jeres arbejdssteder, sikkerhedsdatablade, instruktionsmateriale og de kemiske risikovurderinger.

Ved fx at scanne en QR-kode tilknyttet et specifikt produkt eller en kemisk risikovurdering er du fri for at scrolle og søge i databasen. Du scanner og komme direkte ind til det, du specifikt ønsker! 

Stregkoder

Produkter som købes i detailhandlen, fx dit lokale byggemarked eller dagligvarebutik, er udstyret med en stregkode. Disse stregkoder kan du koble sammen med dine produkter i Dansk Kemidatabase. Ved at scanne stregkoderne på dine kemiske produkter, kommer du direkte ind til produktet i Dansk Kemidatabase. 

Anonym læseadgang

Tilkøbet anonym læseadgang gør det muligt at komme ind i Dansk Kemidatabase via et link uden at skulle skrive hverken brugernavn eller password. Anonym læseadgang til din virksomheds informationer i vores kemistyringssystem er en fordel i en række situationer. Udover at medarbejdere har adgang uden at skulle huske brugernavn og password, så er det er også en nyttig funktion ved besøg af eksterne håndværkere. Derudover ser vi den ofte brugt på uddannelsesinstitutioner, hvor elever og studerende har brug for informationer om kemiske produkter.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk