Vi er en del af Joblife a/s

Dansk Kemidatabase er ejet af rådgivningsvirksomheden Joblife a/s, der er autoriseret inden for alle arbejdsmiljødiscipliner. Joblife tilbyder bl.a. rådgivning om fysisk og psykisk arbejdsmiljø, systematik og styring, ulykkesforebyggelse, ergonomi, akustik og støj, kemikalier og biologiske farer, stress og trivsel, og ledelses- og organisationsudvikling.

Få styr på virksomhedens kemiske minimumsforpligtigelser

Dansk Kemidatabase er en del af rådgivningsvirksomheden Joblife a/s 
Joblife er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for Arbejdstilsynets fem fagområder – det ergonomiske, det biologiske, det kemiske, det fysiske og det psykosociale.

Investering i et godt arbejdsmiljø bidrager til at vedligeholde og forbedre en virksomheds produktivitet og image. Joblife hjælper sine kunder med at skabe effektive, sikre og sunde arbejdspladser med engagerede medarbejdere. 

Joblife er associeret med NIRAS A/S, der er en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Dansk Kemidatabase varetager kemidelen i Joblifes produktpalette. Vi samarbejder tæt og trækker på hinandens kompetencer for at sikre den bedst mulige servicering af kundernes behov.  

Læs mere om Joblife her.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Overblik over
17.000 produkter

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 17.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk