I behøver ikke gemme ”gamle” produkter på jeres bruger

- Det gør vi nemlig for jer

Er I også blandt dem, som ikke sletter produkter, som ikke længere anvendes på virksomheden, fra jeres bruger i Dansk Kemidatabase? Det er jo rart at kunne finde frem til disse produkter, hvis I nu vil købe dem igen – og I skal jo også gemme sikkerhedsdatabladene i en årrække efter sidste anvendelse.

Produkterne, som ikke længere bruges, kan dog ende med at ”rode” på jeres bruger – og ved at have gamle produkter liggende i oversigten, skal jeres medarbejdere forholde sig til mere end det nødvendige.

Ryd bare op. Selv om I sletter de gamle produkter, som ikke længere anvendes fra jeres bruger, så forsvinder ikke helt. De ender i stedet i jeres arkiv.

Under menuen ”Indstillinger” finder I arkivet. Når I sletter et produkt fra jeres bruger, ender det her. Går I ind i arkivet, kan I se jeres slettede produkter samt oplysninger om, hvornår I har gemt produktet ned på jeres bruger, hvornår det er blevet slettet, hvilket arbejdssted(er) det har været anvendt, og sidst men ikke mindst, ligger sikkerhedsdatabladet her også:

I skal altså ikke bekymre jer om ikke at kunne genfinde slettede produkter – de ligger i jeres arkiv. Så ryd bare op – vi gemmer sikkerhedsdatabladene for jer.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?