Huskemikeren sikrer dine kemiske forpligtigelser

Vi er 15 kemikere bag Dansk Kemidatabase, som samtidig er arbejdsmiljørådgivere i Joblife.

Mange har deres daglige gang på forskellige virksomheder i mange forskellige brancher.

Vores kemikere har forskellige faglige baggrunde og brede erhvervsmæssige erfaringer, som betyder, at vi samlet set har en enorm kemisk viden.

Det er denne viden, som mange virksomheder trækker på i forskelligt omfang – vi oplever dog større og større efterspørgsel på huskemikere.

 

“Hjælpen er altid nær: der er god og hurtig tilbagemelding via mail/telefon – uanset om det er ens kontaktperson eller en anden, der melder tilbage. Der gøres et stort arbejde for at gøre en tilbagemelding forståelig – der kommer ingen teknisk uforståelig tilbagemelding, men et svar, så man kan komme videre. Det er godt med en fast sparringspartner, der kender huset”.

Peter Thaysen, Security and Safety officer, ROCKWOOL A/S, der har en huskemiker-aftale med Joblife

 

Ansvaret for kemien og det kemiske arbejdsmiljø er i mange organisationer overladt til en eller få medarbejdere.

Det kan dog både knibe med de tidsmæssige ressourcer til de mange opgaver samt de faglige ressourcer til at sikre, at alt går efter bogen, hvorfor der ofte mangler en sparringspartner.

Derfor vælger flere og flere virksomheder at outsource nogle af de kemiske opgaver, så egne medarbejdere kan fokusere på det, de er bedst til og synes er sjovest.

De fleste virksomheder ønsker dog at overdragelsen af eventuelle opgaver sker til én kendt person eller et lille team – huskemikeren.

På denne måde undgår I gang på gang at skulle forklare en rådgiver om jeres virksomhed og dagligdag – huskemikeren kender jer jo.

Huskemikeren er jeres kontaktperson ift. varetagelsen af de ønskede kemiske opgaver – både de små og de store. Med den faste huskemiker opnås en stor viden om jeres virksomhed, og I får en fast ekstern kemi-kollega.

Jeres huskemiker har dog stadig i Joblife en masse kolleger i baglandet, som betyder, at I har adgang til en bred kemisk indsigt. Med en huskemiker-aftale undgår I også unødig administration, hver gang der er behov for sparring eller løsning af en opgave – det sparer jer både for tid og penge, og gør arbejdet mere effektivt og dynamisk for jer.

Kontakt os i dag og lad os skabe god kemi – hør mere huskemikeren! 

Huskemikerne fra Dansk Kemidatabase

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?