Har I fået nye kemiske produkter?

Det har været et godt tilbud…

Det gamle produkt er udgået…

I har skiftet leverandør…

I løb tør for det I normalt bruger…

Der kan være mange grunde til, at du har fået nye produkter ind på virksomheden. Og nye produkter medfører, at du skal have lagt dem ind på din bruger i Dansk Kemidatabase.

Totallisten

I Dansk Kemidatabase har vi oprettet over 23.000 produkter, som du kan tilgå. Så der er stor sandsynlig for, at dit nye produkt allerede ligger i Dansk Kemidatabase.

Start derfor i ”totallisten”, hvor du både kan søge på produktnavn, leverandørnavn eller produkttype. Når du har fundet dit ønskede produkt (eller flere) sætter du flueben til venstre for produktnavnet og trykker på ”Gem”. Derfra kan du vælge hvilket eller hvilke arbejdssteder produktet kan gemmes på.

Bestil nye produkter

Findes dit produkt ikke allerede i Dansk Kemidatabase, så kan du bestille det til oprettelse (vær opmærksom på dit abonnement). Dette gør du ved at tilgå menuen ”indstillinger” og ”Bestil ny kemikalieinstruktion”.

Herfra kan du fx vælge at bestille et nyt produkt. Du trykker på ”Ny bestilling” og udfylder formularen som indsendes med vedhæftet sikkerhedsdatablad.

Opdatering af eksisterende produkt

I samme menu kan du også bestille en opdatering af et eksisterende produkt. Dette gør du ved at finde dit eksisterende produkt i tredje felt af formularen:

Herefter udfyldes resten af bestillingsformularen som for en ny bestilling.

I din bestillingsoversigt kan du følge dine bestillinger og se hvor langt de er – om de ikke er påbegyndt, er påbegyndt eller afsluttede (og dermed tilgængelig i totallisten).

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?