Flere muligheder i etiketmodul

Vi har justeret Dansk Kemidatabases tilkøb ”etiketmodulet”, så du nu har endnu flere muligheder for at rette etiketterne ind mod din virksomheds behov.

Du har i forvejen fx kunne:
– fjerne/tilføje QR-koden til kemikalieinstruktionen og sikkerhedsdatabladet,
– skrive virksomhedsspecifikke noter
– flytte piktogrammerne,
– til- og fravælge faresætningernes numre,
– vælge etiketstørrelse ift. emballagestørrelse,
– vise eventuel UFI-kode,
– vise produktets opbevaringssted m.m.

Som standard er Dansk Kemidatabases farvekode, ift. produktets mulige sundhedsfare også været en fast del af etiketten. Vores farvekode ift. den mulige sundhedsfare går fra en grå prik, til tre røde prikker og giver dig et hurtigt overblik. Ønsker du ikke farvekoden med ud på etiketten, så kan denne del nu også til- og fravælges.

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge etiketmodulet til?

Med Dansk Kemidatabases etiketmodul kan du nemt og hurtigt generere og udskrive nye etiketter med den lovpligtige information. Modulet guider dig også til at vælge den rigtige etiketstørrelse, som passer til emballagen.

Vores etiketmodul er især relevant for virksomheder, hvor man omhælder kemikalier fra en emballage til en anden – fx sprinklervæske eller hånddesinfektion. Her er det ikke tilstrækkeligt at notere produktnavnet på den nye emballage. Der skal placeres en ny etiket på emballagen, og der er en række krav til etiketten. Den nye etiket skal bl.a. indeholde navnet på det pågældende kemikalie, og for blandingers vedkommende de farligste indholdsstoffer. Leverandørens navn, adresse og telefonnummer skal også fremgå, og det samme skal piktogrammer, signalord, faresætninger og sikkerhedssætninger. Alt det får du styr på med Danske Kemidatabases Etiketmodul.

Læs mere om vores tilkøb her.

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?