Det kan Dansk Kemidatabase hjælpe med

Vi hjælper dig og din virksomhed med at få styr på jeres kemiprodukter – fra A til Z. Her får du et hurtigt overblik over de hovedområder på kemiområdet, hvor vi kan gøre en forskel for din virksomhed.

Få styr på virksomhedens kemiske minimumsforpligtigelser

Vi kan hjælpe dig fra A til Z på kemiområdet
Med et abonnement hos os, får du og din virksomhed en lang række fordele. Her får du hovedfordelene i kort form: 

Du får adgang til sparring med kompetente kemikere, der har bred erfaring inden for det kemiske og biologiske arbejdsmiljøområde.

Du får adgang til værktøjer og hjælpetekster til brug ved kemisk risikovurdering.

Du får overblik over kemiprodukterne i din virksomhed og opfylder lovkravet om en kemikaliefortegnelse.

Du får adgang til instruktioner og sikkerhedsdatablade via QR- og stregkoder. Vores instruktioner fylder to sider og er skrevet på forståeligt dansk. De giver god hjælp i forbindelse med oplæring og instruktion af medarbejdere. Når medarbejdere har behov for genopfriskning af oplysninger om et kemikalie, kan de slå det op i vores system.

Du får adgang til vores digitale værktøj med farvekoder, der giver dig mulighed for at erstatte farlige produkter med mindre problematiske eller ufarlige. 

Du får adgang til at søge på faresætninger, CAS-numre og på produkter med et indhold, som optræder på myndighedslister over sundheds- og miljøfarlige stoffer.  

Vi kvalitetssikrer oplysningerne fra sikkerhedsdatabladene i instruktionerne.

Du kan vælge mellem fire forskellige abonnementer. Hvis du har særlige behov, som falder uden for vores standardabonnementer, tilbyder vi at skræddersy et abonnement efter dine specifikke ønsker.

Kontakt os på [telefonnummer] eller [danskkemidatabase@joblife.dk] og hør mere om vores forskellige abonnementsløsninger – og hvordan du kommer i gang.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Overblik over
17.000 produkter

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 17.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Dansk Kemidatabase kommer snart på engelsk