Skal vi samarbejde?

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvordan Dansk Kemidatabase kan hjælpe din virksomhed? Og om, hvordan vi samarbejder med vores kunder? Så læs mere her. 

Vejen til et sikkert kemisk arbejdsmiljø i din virksomhed
Når du kontakter Dansk Kemidatabase i forhold til et muligt samarbejde, får du tilbudt en uforpligtende fremvisning. Målet er at afklare, om vores kemistyringssystem er det rigtige for jer. 

Undervejs afdækker vi samtidigt jeres behov, så vi kan finde det rette abonnement. Ændrer jeres behov sig senere, kan abonnementet også ændres. Læs mere om vores forskellige abonnementer her. [link]

Hvis I gerne vil teste vores kemistyringssystem, inden vi indgår en aftale, kan det afprøves uden beregning i én måned. Læs mere om Gratisabonnementet her. [link]

Efter indgåelse af en aftale, modtager du login til systemet og kan nu gå i gang med at anvende vores allerede over 17.000 oprettede kemiske produkter. Og med at få styr på jeres instruktioner, sikkerhedsdatablade og gå i gang med at udarbejde kemiske risikovurderinger. 

Efter seks måneder vil I blive kontaktet af en af vores kemikere. Det sker for at sikre, at I er kommet bedst muligt i gang med at bruge kemistyringssystemet. Her vil I samtidigt få en status på jeres anvendte kemiske produkter – fx i forhold til uddannelseskrav og substitution.

Kontakt os på [telefonnummer] eller [danskkemidatabase@joblife.dk] og hør mere om fordelene ved et samarbejde med Dansk Kemidatabase – og hvordan du kommer i gang.

Tegn et
Gratisabonnement

Lær os at kende – helt gratis. Hvis din virksomhed har op til 10 kemiske produkter, kan du tegne et Gratisabonnement og få indblik i de mange fordele ved at samarbejde med Dansk Kemidatabase.

Overblik over
17.000 produkter

Dansk Kemidatabase indeholder instruktioner på over 17.000 gængse produkter fra mere end 2000 leverandører.
– Og der kommer hele tiden flere til.

Uddannelser
og kurser

Dansk Kemidatabase arrangerer kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet vores kunder. Vi tilbyder bl.a. et dagskursus i arbejdsmiljø og et grundkursus i risikovurdering.   

Book en intro

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af Dansk Kemidatabases digitale univers? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på kemien? Klik på en dato og book en online intro.

Har du brug for rådgivning om kemi?